Brandwerende schuifdeuren
Brandwerende deuren zijn horizontaal schuivende afsluitingen (bovenrollend/ondergeleidend) voor openingen in brandscheidende wanden voor industriŽle toepassingen. Afhankelijk van de afmeting van de deur bedraagt de brandwerendheid 60 tot 120 minuten. Bij een afmeting van 3000 x 2700 mm (B x H) is de deur 120 minuten brandwerend.

Het deurblad is opgebouwd uit geprofileerde verzinkte staalprofielen. Aan de zichtzijde zijn deze afgewerkt door middel van een 1,0 mm dikke zendzimir verzinkte staalplaat. De muurzijde is voorzien van een 0,75 mm dikke geprofileerde damwandplaat. Tussen de staalplaten is een steenwolvulling aangebracht, welke is getest volgens NEN6064, NEN 6066 en NEN 1069.
De afhangconstructie bestaat uit een looprail welke door middel van een boutconstructie aan de ophanghoek is gekoppeld. De dubbele looprollen zijn zwaar gelagerd.
De aanslagprofielen van zendzimir verzinkte, gezette staalprofielen met veellabyrint afdichting, zijn voorzien van bij brand opschuimende strippen en zijn tevens afgewerkt met brandwerend doek.
Bij normaal gebruik is de deur met de hand te bedienen. In geval van brand wordt de deur gesloten door middel van een contra- gewichtinstallatie met smeltzekering. De sluitsnelheid van de deur in geval van brand kan worden geregeld door middel van een pneumatische snelheidsbegrenzer. Aansturing kan tevens plaats vinden met behulp van een brand-meldinstallatie.
Het deurblad, geleide constructie en contragewicht-installatie worden standaard geleverd in verzinkte uitvoering. Het deurblad kan eventueel worden voorzien van een 2-componenten polyurethaanlak in iedere gewenste RAL kleur (geen metallic of signaalkleur).

Optioneel: rookdetector, kleefmagneet (eventueel inclusief resetmechanisme, afdekkap ten behoeve van looprail, extra smeltzekering, espagnoletslot

- Montagebedrijf Marco Bakker - Terp 27 - 8637 VH - Wiuwert - Tel. 0613946145 -