Deuraandrijvingen
Voor bijna iedere deur is er een passende elektrische aandrijving te verkrijgen.

Garagedeuraandrijving
Montagebedrijf Marco Bakker levert motoren voor garagedeuren van het merk GTA. Deze aandrijving is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. De motor is standaard voorzien van een draadloze drukknop voor op de binnenmuur en een losse handzender. De motoren zijn voorzien van CE-keurmerk en "veilig wonen" politiekeurmerk.
De motor is voorzien van een lamp, die automatisch gaat branden wanneer de deur opengaat of sluit. De verlichting gaat na 3 minuten automatisch uit.
De installatie dient te worden aangesloten op 220 Volt. De aandrijving is voorzien van automatische drukbeveiliging; de deur stopt wanneer er een persoon of voorwerp tegendruk geeft bij het sluiten van de deur.

Bedrijfsdeuraandrijving
Voor bedrijfs-/ industriedeuren leveren wij een opsteekmotor van het merk GFA, deze betrouwbare aandrijving is verkrijgbaar voor 220 en 380 Volt. Deze sterke motor is te monteren op bijna alle deuren. Vele gebruikers ervaren reeds het gemak van het open van vaak een zware deur, door een simpele druk op de knop.
Deze opsteekmotor is voorzien van opto-sensoren, die in het onderrubber worden geplaatst. Deze sensor voorkomt dat een deur sluit wanneer er een persoon of voorwerp zich onder de deur bevindt.
- Montagebedrijf Marco Bakker - Terp 27 - 8637 VH - Wiuwert - Tel. 0613946145 -